Videotuotanto

Video on yksi parhaimmista tavoista esitellä yritystä, yrityksen tuotteita tai palveluita. Hyvä video on informatiivinen, herättää katsojan huomion ja jää mieleen. Hyvin toteutettu video kasvattaa myyntiä ja luo ammattimaisemman kuvan esiteltävästä tuotteesta tai palvelusta.


Mainosvideo
Hyvä mainosvideo tavoittaa oikean kohderyhmän ja on lyhyt ja ytimekäs. Toteutamme mainosvideot esimerkiksi Youtubeen ja muille sosiaalisen median sivustoille, messuille tai nettisivuille. Mainosvideolla voi mainostaa esimerkiksi palveluita tai tuotteita.

Esittelyvideo
Esittelyvideo voi olla yrityksesi, seuran tai yhdistyksen toiminnasta. Video voi myös kuvata jotakin tuotetta tai oikeastaan mitä vain asiaa, jota halutaan tuoda esille. Tyypillisesti esittelyvideot ovat muutaman minuutin mittaisia.

Videoeditointi
Onko sinulla valmista videomateriaalia ja/tai kuvamateriaalia, mutta et osaa tai jaksa editoida sitä? Voimme tehdä esimerkiksi videoesityksen lomakuvista tai esittelyvideon. Voit toimittaa editoitavan materiaalin meille, niin teemme editoinnin puolestasi toiveittesi mukaan.

Lomakuvista tehty yksinkertainen videokooste.

 

 

Seuraa meitä somessa

Facebook
Instagram

Lizart Oy

Lapinkaari 17 A 33
33180 Tampere
0443386539
asiakaspalvelu@lizart.fi