fbpx

Näin saat some-kanavillesi lisää seuraajia

nain_saat_some_kanavillesi_seuraajia_some_seuraajia_instagram_mainostoimisto_lizart

Aktiivisuus

Somessa pärjää parhaiten olemalla aktiivinen. Kannattaa julkaista usein tarinoita ja postauksia. Jäät ihmisten mieleen, kun olet usein esillä. Älä kuitenkaan keskity liikaa omiin julkaisuihisi, vaan kommentoi rohkeasti myös muiden postauksia ja tykkää kuvista. Kannattaa myös seurata potentiaalisia asiakkaitasi somessa ja reagoida heidän postauksiinsa.

Käytä oikeita hashtageja

Hashtagien, eli aihetunnisteiden käyttö eimerkiksi Instagramissa on hyvin tärkeää. Oikeiden hahstagien avulla tavoitat oikean kohderyhmäsi. Käytä suosittuja hashtageja, jotka liittyvät alaasi ja postauksiisi. Näin aiheesta kiinnostuneet löytävät sinut parhaiten.

Sisältö on tärkein

Sisältö on yksi tärkeimmistä asioista sosiaalisessa mediassa menestymiseen. Julkaise laadukkaita kuvia ja  mielenkiintoista sisältöä, joka kiinnostaa kohderyhmääsi.Vältä mainostamasta liikaa, sillä se karkottaa seuraajat hyvin nopeasti. Eihän ketään kiinnosta, jos postauksesi ovat pelkkää mainontaa. On hyvä muistaa, että kaikesta sisällöstä mainonnan osuus on hyvä olla vain 20%.Linkitä myös verkkosivusi some-kanaviin, niin saat sivuillesi lisää kävijöitä sitäkin kautta.

Valitse oikeat kanavat

Sosiaalisen median palveluita on monenlaisia. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla niissä kaikissa. Valitse itsellesi ne kanavat, jossa asiakkaasi viettää aikaa ja ole niissä aktiivinen. 

Tarvitseko apua somepäivityksien tekoon?

Katariina Rautanen

Katariina Rautanen

Yrittäjä

Laita meille viestiä, niin olemme sinuun yhteydessä!