Valokuvaus

Valokuvauspalvelumme yrityksille ja yksityishenkilöille

Tarjoamme valokuvausta Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella. Tarvittaessa lähdemme kauemmaksikin kuvaamaan. Valokuvauspalvelumme ovat tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille.
Kuvaukset toteutetaan lähtökohtaisesti asiakkaan haluamassa paikassa. Meillä on käytössä myös valokuvausstudio.
Kuvat toimitetaan sovitulla tavalla, esimerkiksi muistitikulla tai latauslinkillä palvelimeltamme. Pyrimme olemaan kuvien toimituksessa aina mahdollisimman tehokkaita

Henkilökuvaus

Henkilökuvausta sekä yrityksille, että yksityishenkilöille! Kuvaamme syntymäpäivät, valmistujaiset, rippijuhlat ja ylioppilasjuhlat Onnistuu! Kuvaamme sinut haluamassasi paikassa.
Yritysksille tarjoamme esimerkiksi henkilöstökuvausta.

Juhlakuvaus

Tärkeästä juhlasta on kiva saada muisto joka säilyy. Mikä olisikaan parempi ajatus, kuin ikuistaa muistot valokuviin! Voit itse keskittyä juhlimiseen, kun me hoidamme valokuvaamisen. Kuvaamme erilaisissa juhlissa, esimerkiksi häissä, ristiäisissä, syntymäpäivillä, rippijuhlissa, ylioppilasjuhlissa ja valmistujaisjuhlissa.

Kiinteistökuvaus

Oletpa sitten yksityishenkilö, kiinteistönvälittäjä tai yritys, myymässä tai vuokraamassa kiinteistöä, toteutamme sinulle upeat ja myyvät kuvat, joilla varmasti onnistut. Vai haluatko esitellä asiakkaillesi yrityksen toimitilat? Tyylikkäät esittelykuvat lisäävät yrityksesi imagoa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidesi silmissä.

Hääkuvaus

Tarveta hääkuvaajalle? Tulemme ikuistamaan tärkeän päiväsi! dokumentaarinen hääkuvaus tai pelkät potretit.

Lemmikkikuvaus

Otamme kuvat rakkaasta lemmikistäsi tai sinusta lemmikkisi kanssa. Ikuistamme lemmikkisi valokuviin riippumatta siitä minkälainen lemmikki sinulla on. Kuvaamme koirat, kissat ja eksoottisemmat lemmikit

Tuotekuvaus

Kuvaamme tuotteistasi tuotekuvat verkkokauppaan, mainoksiin tai vaikka tuote-esitteisiin.

Tapahtumakuvaus

Kuvaamme eri tapahtumissa, esimerkiksi festareilla, yökerhoissa, pikkujouluissa, messuilla, seminaareissa Hyvät kuvat tapahtumista lisäävät potentiaalisesti yrityksen näkyvyyttä. Kuvia voi myös hyödyntää sosiaalisessa mediassa.

Mikroskooppikuvaus

200x suurennos elektroniikasta, tekstiileistä, poranteristä, neuloista. Sopii erityisesti laadun tarkkailuun.

Yrityskuvaus

Valokuvasta yrityksille.

Kerro kuvaustarpeesi meille

Etkö löytänyt tarvitsemaasi valokuvauskuvauspalvelua? Kerro meille kuvaustarpeesi, niin olemme sinuun yhteydessä.